Blog

Her öğrencinin kendine has bir ders anlama kriteri vardır ve bazen bu durumun takviye edilmesi gerekir. Bu noktada özel ders süresini nasıl verimli kullanırım? Sorusu ortaya çıkıyor ve öğrencinin bu kez alınan hizmeti en iyi şekilde kullanabilme becerisi gündeme geliyor. Sonuçta özel ders ücreti mukabilinde verilen bir hizmet ve bu hizmetten sonuna kadar yararlanmak öğrencinin en doğal hakkı. Dolayısıyla alınan dersin en faydalı şekilde zihinlerde yer etmesi öncelikli olarak aranılan kriterlerin başında geliyor. Peki, bunu nasıl sağlayacağız? Hemen kısaca buna değinelim;

Devamını Oku

İyi bir gelecek inşa edilmek isteniyorsa matematik dersinin çok iyi kavranması gerektiğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu bağlamda matematik özel ders Eskişehir ekibi olarak değerli öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu eğitimi profesyonel eğitmen kadromuz ile en üst düzeyde karşıladığımızı belirtmek isteriz. Bu çerçevede; YGS, LYS, KPSS ve YKS sınavlarına hazırlanabilmeniz için Analitik Geometri, Geometri ve Matematik derslerinden oluşan özel ders taleplerinizi sitemiz üzerinden karşılayabilirsiniz.

Devamını Oku

Hızla değişen dünyada öğretime yönelik yaklaşım da aynı hızla değişmektedir. Tüm dünya klasik sınıf uygulamalarından modern öğrenme yöntemlerine geçmektedir. Yeni bir bilgi edinmek veya yeni bir şey öğrenmek isterseniz kesinlikle en kolay yol online olarak araştırma yapmaktır. Peki, bu en etkili yöntem mi? Online eğitimden dolayı diğer geleneksel öğretim yöntemlerinin modası geçti mi? Öğretmenler ve özel ders olmadan gerçekten öğrenebilir miyiz? Bu sorulara cevap verebilmek için birebir eğitim diye da adlandırabileceğimiz özel dersin faydalarını bilmeliyiz.

Devamını Oku

Tüm öğrenciler öğretmenlerinden, özelikle başarısızlık söz konusu ise, ders derste öğrenilir, anlamadığın yerde istediğin kadar sor kimseden çekinme gibi öğütler duymuştur. Buna rağmen birçok öğrenci sınıf ortamında anlamadığı noktayı sormaktan çekinir. Aslında bu durum sınıf ortamında bulunmaları ve yaşları itibariyle öğrenciler için normaldir. Hele ki geçmişten gelen eksikler dolayısıyla sıkıntı yaşanıyorsa bu durum, öğrenci için dersi boş verme, yok sayma ve içerisinde o dersin olmadığı çıkış planları yapmaya kadar varır.

Devamını Oku

Özel Ders Almak Neden Önemlidir?

Günümüz şartlarında iyi bir eğitim almanın yolu başarılı bir ilk, orta öğretim ve üniversite sürecinden geçiyor. Bu bağlamda özel ders almanın geleceğin tesis edilmesindeki rolü yadsınamaz bir gerçeklik olarak karşımıza çıkmaktadır. Öncelikle hangi yaşta olursa olsun eğitim alan kişinin bu zorlu sürece tam olarak hazırlanabilmesini sağlayan bire bir özel ders anlatımı okul atmosferinde yakalanması pek mümkün olmayan motivasyonu sağlıyor.

Bunun yanı sıra öğretmenin direkt olarak öğrencinin algı düzeyini anlamasına ve mevcut potansiyelini yükseltmesine imkan sağlayan özel ders anlatımları başarının anahtarını elinde bulunduruyor.

Devamını Oku